27. dubna 2015

Víra v lidskost: ztracena

Už víc než rok. Už víc než rok do nás česká média vytrvale hustí svou jedinou pravdu o hrdinných revolucionářských demokratech a zlých proruských separatistech. Čím víc se média snaží, tím míň jim věřím. Aktuálně už jim nevěřím ani slovo.

Český národ ani po dvou okupacích nezjistil, že okupanti vždy obsadí oficiální média jako první věc. A že když Prahou projíždějí tanky, jejichž velitelé tvrdí že je to "přátelská návštěva", "demonstrace jednoty" a "ukázka síly", tak že je zle.

Tehdy tam taky byli lidi, a taky vítali...
Ale u toho to zdaleka nekončí. Veřejně se mluví o smlouvě, která z celé Evropy udělá protektorát amerických korporátů, a nikoho to nezajímá. Zkratka 4 písmen TTIP prostě asi zní prostým Čechům moc složitě, nebo jsou prostě a jednoduše moc líní na to, aby se vzdělali o tom, co znamená její přijetí.


A zatímco, se v Bruselu už pomalu podepisuje okleštění našich práv a zničení našich podnikatelů, naši představitelé ve vládě a parlamentu neváhají a rozfoukávají oheň po svém.

Panu A. Schapirovi už není hloupé se vměšovat do rozhodování státu, protože proti němu stejně nikdo nic nezmůže, a to že Zemanovo slovo nic neznamená, už se několikrát ukázalo. Vždy něco řekne a pak najednou, z ničehož nic, změní názor o 180 stupňů. Že to nebude jen tak, si domyslí i průměrně inteligentní žák zvláštní školy.

Pan premiér Sobotka i pan Babiš jezdí do USA častěji než většina Čechů do Chorvatska na dovolenou a když mají jejich strany náhodou sraz, nechybí na něm pan Schapiro jako americký dozor.

Ještě pořád si myslíte, že nežijeme v protektorátu? A oprátka se utahuje..



Pan Tomio vyzývá k násilí na muslimech. Českou společností, natož nedejbože policií, to ani nehne. Rasismus a nesnášenlivost jsou totiž v Česku jako doma. Cože? Židé? Ne, ti nám tu nechybí, ještě že nás jich Hitler zbavil.

Korupce kvete. No na Ukrajině kvetla taky. Do té doby než majdanští "demokraté" tu zkorumpovanou vládu rozprášili a částečně i povraždili. Zcela demokraticky. Pak se sami prohlásili novou vládou. Zcela demokraticky. Následně uspořádali volby, aby svůj nárok potvrdili. Ale pouze v regionech, kde věděli, že mají 100% podporu. Ti ostatní mají smůlu, to že mají jiný názor, totiž znamená, že jsou teroristé, takže právo volit ztratili. Zcela demokraticky. No a co že volila jen půlka Ukrajiny. Když někoho nemáte rádi, tak se ho přece taky nejdete zeptat na jeho názor, no ne?

A aby náhodou nikdo nezkoušel podrývat tuto "demokraticky zvolenou" vládu, tak ještě, čistě pro jistotu, pozakazovali opoziční strany. Takže teď už se jim vládne přímo jedna báseň. Aby taky ne, když už nemá kdo odporovat, nebo jen říkat odlišný názor. A takhle se buduje demokracie, která se má připojit k EU.

Evropská Unie se na to klidně dívá. S Českem v čele. Ano, v čele. Snad všechny ostatní státy EU, které alespoň něco znamenají, totiž uzavřely se "zlým Ruskem" a "nelidskou Čínou" finanční spojenectví v nové čínské investiční bance, které sama sebe popisuje jako peněžní protiváhu USA. Česko? Jasně že ne, my budeme za Amíky bojovat do roztrhání těla.



Ale toho si nevšímejte. Máme větší problém. V Česku se totiž šíří strašlivá proruská propaganda. Kremlofilní. Ale naštěstí, naše ministerstvo zahraničí má plán, a ví, co a jak v případě, že si nechá poplést hlavu (nebo otevře oči?) větší množství ovčanů. A tím řešením není nic jiného, než starý dobrý mord, nebo chcete-li, vražda.

A jak na to? Zeptejme se pana Bartošky, diplomata a velvyslance pro bezpečnost: Jako v Oděse! Zavřít je do baráku i s jejich ženami a pár náhodnými kolejdoucími a prostě je upálit, pak bude mít český národ konečně svatý pokoj a boží klid až na věky věků. To je totiž ten správný, čestný a chlapský postoj, takhle to totiž vypadá, když se k něčemu "postavíte čelem".


Nejsem autorem ani majitelem použitých obrázků. Všechna práva náleží jejich právoplatným držitelům.
I am not the author or owner of the images. All rights belong to their rightful holders.

Žádné komentáře:

Okomentovat